Skip to content

Parteneri Optivoice

Ne-am aliat cu cele mai renumite companii în domeniu pentru a-ți oferi soluții de comunicare complete

Optivoice îți aduce 3CX, cel mai performant sistem global de comunicații unificate.
În calitate de Solutions Provider și Partener Titanium 3CX în România, Optivoice îți poate oferi platforma atât în varianta cloud, cât și on-premise, și îți oferă suport specializat prin asistenți certificați 3CX, pe tot parcursul implementării și utilizării soluției.

Snom Technology GmbH este un leader global în domeniul producției de echipamente IP de calitate germană, cu sedii în Berlin, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania și Africa de Sud. Tehnologiile folosite sunt de calitate superioară, producătorul oferind o garanție de 3 ani la telefoanele produse.

Yealink este leader global în producția de echipamente de Comunicații Unificate și soluții de colaborare. Optivoice comercializează o gamă variată de echipamente Yealink: telefoane IP office, telefoane IP Dect, căști call-center, echipamente și sisteme de videoconferință (dintre care unele dedicate Teams sau Zoom). Le regăsești în magazinul nostru online sau poți apela la noi pentru consultanță în alegerea sistemelor potrivite proiectului pe care dorești să îl implementezi.

Fanvil Technology Co., Ltd. (Fanvil) este producător chinez de echipamente audio-video, cu prezență globală. Optivoice îți pune la dispoziție echipamentele Fanvil la prețuri accesibile: telefoane IP de birou, telefoane hoteliere, interfoane, pe care le poți vedea în magazinul nostru online.

Poly este acum parte a grupului HP și aduce produse audio și video premium. Optivoice comercializează căști call-center: căști USB, Dect sau Blutooth și echipamente videoconferință, pe care le poți vedea în magazinul nostru online.

Jabra este leader global în producția de căști, boxe și echipamente de videoconferință. Optivoice comercializează din gama Jabra căști call-center mono sau stereo și căști wireless cu un raport foarte bun calitate-preț, și sistemul de videoconferință Panacast. Vizitează magazinul nostru online pentru a afla mai multe despre produsele Jabra.

BeroNet este o companie producătoare de echipamente de conectivitate VoIP, ISDN, Analog & LTE. Toate echipamentele sunt gândite și produse în Germania. Optivoice comercializează din gama beroNet echipamente VoIP destinate instalării platformei telefonice și SIM gateway-uri, pentru conectarea sim-urilor mobile la PBX.

Grandstream Networks, Inc. este o companie americană de echipamente de Comunicații Unificate pe standard SIP destinate firmelor mici și mijlocii. Optivoice vă aduce din gama Grandstream: telefoane IP office, videotelefoane IP, adaptoare IP și gateway-uri, pe care le puteți găsi în magazinul nostru online.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code